flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про конкурс

25 квітня 2019, 15:03

Відповідно до Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 року № 246 (зі змінами) та з метою зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» в Рахівському районному суді Закарпатської області оголошено конкурс на  посаду головного спеціаліста з питань управління об’єктами державного майна Рахівського районного суду Закарпатської області.

 Посада головного спеціаліста з питань управління об’єктами державного майна є постійною, має потенціал підвищення та здобуття стажу державної служби.

Якщо Ви шукаєте роботу, бажаєте працювати на посаді державного службовця та вважаєте за честь бути причетним до сприяння здійсненню правосуддя то ми щиро раді вітати Вас у складі працівників апарату Рахівського районного суду Закарпатської області!

Більш детальну інформацію щодо умов проведення конкурсу Ви можете знайти на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС та на офіційному веб-сайті Рахівського районного суду Закарпатської області в розділі Кадрова політика.

        

 

         Прес-секретар

Рахівського районного суду

    Закарпатської області