flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем працівників суду!

15 грудня 2022, 10:44
     «Закони схожі на павутину: слабкого вони заплутають, а сильний їх прорве». Так колись писав Солон, так триває і роками. Тисячі людей щодня опікуються справедливістю. Їх майже не видно, але помітна їхня кропітка та невтомна праця. Під егідою Феміди вони також боронять спокій та стабільність.
     Працівник суду – це не просто про тиху офісну мишку, це про розумних, сильних розумом та духом людей.
Найрізноманітніша кількість подій проходить через стіни суду, а, отже, й кожного працівника. На кожному етапі вони віддано та професійно виконують свої обов`язки. Навіть у такий непростий час. На прифронтових територіях чи у відносній безпеці. За несправедливо малу заробітну плату, вони все одно стоять на боці справедливості.
     Шановні колеги, наші невтомні бджілки, працівники Рахівського районного суду, працівники всіх судів України, щиро вітаємо вас зі святом. Бажаємо міцного здоров`я, стальних нервів, сил та наснаги і далі працювати на користь праву. Бути мужніми перед новими перешкодами. Не боятись негараздів, а з впевненістю іти на зустріч справедливості. Вчіться, бо не має меж досконалості. Будьте певні в собі та своїх знаннях. Та найголовніше. Бережіть себе, бо ви у нас такі одні!