flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем вишиванки!

19 травня 2022, 16:59

Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Вишиванка — давно вже не тільки частина національного одягу, вона є одним із найвпізнаваніших елементів нашої спадщини, символом волі та любові до України. Це наша культурна зброя, що обʼєднує кожного українця.

В умовах повномасштабної війни в Україні це свято має особливе значення, оскільки вишиванка є символом української гордості, нескореності й волелюбності.

До патріотичного свята долучився і колектив Рахівського районного суду - судді та працівники апарату, які прийшли на роботу у вишитих сорочках :

 «Ми дякуємо всім, хто сьогодні боронить нашу землю і ми маємо змогу віддати шану традиціям, які роблять нас нацією! Нехай сьогодні вишиванка стане нагадуванням, що ми всі єдині, як ніколи. Вишиванка - у нашому серці, вона - це різноманіття, і водночас наш український код. В любові до Батьківщини. До традицій, історії і спадщини. Цього у нас ніколи не відняти.

Все буде Україна!»

 

 

Пресслужба суду