flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рахівський районний суд Закарпатської області став одним з об’єктів системи правосуддя, який перейшов під захист Служби судової охорони

08 грудня 2021, 16:09

07 грудня Службою судової охорони у Закарпатській області взято під охорону Рахівський районний суд Закарпатської області.

Відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» Служба судової охорони здійснює підтримку громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, а також охорону приміщень суду, органів та установ системи правосуддя, виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду, забезпечення у суді безпеки учасників судового процесу тощо.

Під час офіційної частини начальник територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області Роман Мушак представив колективові своїх підлеглих, ознайомив із завданнями, які покладаються на судових охоронців, висловив сподівання на плідну співпрацю та вручив голові суду Віктору Ємчуку пам’ятний символ територіального управління, як знак надійної охорони та безпеки установи.

Подія відбувалася з дотриманням відповідних карантинних вимог щодо запобігання поширення респіраторної хвороби COVID-19.

Традиційно співробітники Служби судової охорони подарували жінкам колективу суду квіти та гарний настрій.

 

За повідомленням пресслужби суду