flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс!

18 травня 2021, 15:13

Наказом в.о. керівника апарату Рахівського районного суду Закарпатської області від 17.05.21  №172/01-10/21 оголошено конкурс на зайняття посад державної служби категорії «В», а саме:

– секретаря Рахівського районного суду Закарпатської області (1 вакансія, строково - на період перебування основного працівника у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку);

 – судового розпорядника Рахівського районного суду Закарпатської області (1 вакансія, строково - на період перебування основного працівника у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного).

 Конкурс проводиться відповідно до Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (зі змінами).

             Перелік тестових питань на знання законодавства (І етап конкурсу) з варіантами відповідей міститься на офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби (www.nads.gov.ua) у розділі «Тестування кандидатів на посади державної служби».

            Більш детальну інформацію Ви можете дізнатися в розділі "ВАКАНСІЇ" на офіційному веб-сайті Рахівського районного суду Закарпатської області або за номером телефону (03132) 2-26-54.

 

 

Прес-служба

Рахівського районного суду

Закарпатської області