flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомляємо, що в Рахівському районному суді Закарпатської області наявні вакантні посади:

29 квітня 2016, 10:49
Повідомляємо, що в Рахівському районному суді Закарпатської області наявна вакантна посада головного спеціаліста з матеріально-технічного забезпечення.
 
                 Вимоги до претендентів: наявність вищої освіти відповідного професійного спрямування з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста чи магістра, стаж роботи за фахом на державній службі  не менше 2 років або стаж роботи за фахом в інших сферах не  менше 4 років;
 
                 Додаткового зазначаємо, що згідно вимог Закону України «Про вищу освіту» (далі Закон), підготовка фахівців з вищою освітою здійснюється за відповідними освітньо-професійними, освітньо-науковими, науковими програмами на таких рівнях вищої освіти: -початковий рівень (короткий цикл); -перший (бакалаврський) рівень; -другий (магістерський) рівень; -третій (освітньо-науковий) рівень; - науковий рівень. Здобуття вищої освіти на кожному рівні вищої освіти передбачає успішне виконання особою відповідної освітньої (освітньо-професійної чи освітньо-наукової) або наукової програми, що є підставою для присудження відповідного ступеня вищої освіти: 1) молодший бакалавр; 2) бакалавр; 3) магістр; 4) доктор філософії; 5) доктор наук. Також, виходячи з вимог п. 2  абзацу 2 Прикінцевих та перехідних положень Закону, вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста (повна вища освіта) після набрання чинності цим Законом (з 06 вересня 2014 року) прирівнюється до вищої освіти ступеня магістра.
 
 
 
 
За довідковою інформацією звертатись за телефоном:
 
(03132)  2-26-54
 
Копелюк Наталія Юріївна